Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Τηγανίστε απαλά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο τηγάνι με το λίπος έως ότου πάρει χρυσαφί χρώμα. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει λίγο.
Ρίξτε 1,5 L κρύο νερό. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2. Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Αποσύρετε τη χύτρα από τη φωτιά, αφήστε την να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να μετακινήσετε τον επιλογέα πίεσης. Όταν πέσει ο δείκτης πίεσης, ανοίξτε το καπάκι. Δέστε τη σούπα με 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) κορν φλάουρ αναμεμειγμένο με λίγο νερό.
Ρίξτε το στη σούπα ανακατεύοντας και αφήστε τη να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς. Τηγανίστε λίγες φέτες ψωμί σε τηγάνι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Κόψτε τις φέτες στα τέσσερα. Απλώστε τις στη βάση μιας ζεστής σουπιέρας και ρίξτε από πάνω τη σούπα.
Πασπαλίστε το τριμμένο τυρί και σερβίρετε.