Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
Αναμείξτε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη, τα αυγά, το λιωμένο βούτυρο, τη μαγιά με το νερό. Δουλέψτε το μείγμα ώστε να παραμένει εύπλαστο (εάν κολλάει, προσθέστε λίγο αλεύρι). Βάλτε τα κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη. Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο.
Γεμίστε το καλούπι για μπριός και αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 2 ώρες έως ότου διπλασιαστεί σε μέγεθος.
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 250°C.
Τοποθετήστε το καλούπι στον φούρνο.. Βγάλτε το καλούπι όταν το μπριός πάρει χρυσαφί χρώμα.