Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Επικαλύψτε τα παϊδάκια με την μουστάρδα σε σκόνη και προσθέστε αλάτι. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε τα παϊδάκια από κάθε πλευρά.
Αναμείξτε το κρασί, τη ζάχαρη, τη σως σόγιας, το ξύδι και το τζίντζερ μαζί. Ρίξτε το στη χύτρα και ανακατέψτε για να απομακρύνετε τυχόν κομμάτια φαγητού που έχουν κολλήσει στη βάση. Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο. Μαγειρέψτε για 15 λεπτά. Γυρίστε τον επιλογέα πίεσης στη θέση απελευθέρωσης ατμού ή βάλτε τη χύτρα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
Βάλτε τα παϊδάκια σε πιάτο που έχετε ζεστάνει. Για να φτιάξετε τη σως, αναμείξτε το κορν φλάουρ με λίγο νερό και ανακατέψτε το στο ζουμί. Αφήστε το να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς έως ότου να δέσει η σως. Εάν η σως είναι πολύ λεπτόρρευστη, προσθέστε λίγο κορν φλάουρ ακόμα και ξαναζεστάνετέ τη. Εάν η σως είναι πολύ πηχτή, προσθέστε λίγο βραστό νερό. Περιχύστε τη σως επάνω από τα παϊδάκια.