Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Κόψτε το κοτόπουλο σε 6 κομμάτια.
Λιώστε το βούτυρο και το λάδι στο ανοιχτό τηγάνι.
Τηγανίστε ελαφρώς το κοτόπουλο χωρίς όμως να ροδίσει πολύ.
Προσθέστε νερό, αλάτι και πιπέρι.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να ανέβει.
Μαγειρέψτε για 15 λεπτά.
Γυρίστε τον επιλογέα πίεσης στη θέση απελευθέρωσης ατμού ή βάλτε τη χύτρα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
Βγάλτε το κοτόπουλο από το τηγάνι, στραγγίστε το και τοποθετήστε το σε πιάτο που έχετε ζεστάνει.
Χρησιμοποιήστε το νερό από το μαγείρεμα ως ζωμό.
Χτυπήστε τα αυγά και αναμείξτε τα στην κρέμα.
Βάλτε το μείγμα στη χύτρα.
Σε χαμηλή φωτιά, ανακατέψτε τη σάλτσα έως ότου γίνει ομοιόμορφη, έπειτα αποσύρετέ τη αμέσως από τη φωτιά.
Προσέξτε να μη βράσει η σάλτσα.
Καλύψτε το κοτόπουλο με τη σάλτσα.