Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τα καρότα.
Κόψτε τα καρότα και τα κολοκυθάκια σε φέτες πάχους 5 mm.
Κόψτε την πατάτα σε κύβους των 2,5 cm.
Βάλτε όλα τα λαχανικά στο καλάθι και αναμείξτε τα. Αλατίστε.
Βάλτε το τρίποδο στη βάση της χύτρας και προσθέστε 750 ml βραστό νερό.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο.
Μαγειρέψτε για 4 λεπτά.
Γυρίστε τον επιλογέα πίεσης στη θέση απελευθέρωσης ατμού ή βάλτε τη χύτρα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.