Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Λιώστε 25 g από το βούτυρο και τηγανίστε τη ρέβα, το πράσο, το σέλινο και το καρότο για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε τα φασόλια, τις ντομάτες, τον πουρέ ντομάτας και το σκόρδο.
Ρίξτε τον ζεστό ζωμό.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο.
Μαγειρέψτε για 25 λεπτά.
Αποσύρετε τη χύτρα από τη φωτιά, αφήστε την να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου χωρίς να μετακινήσετε τον επιλογέα πίεσης.
Όταν πέσει ο δείκτης πίεσης, ανοίξτε το καπάκι.
Προσθέστε το σπαγγέτι και το υπόλοιπο βούτυρο.
Αφήστε το να βράσει, ανακατεύοντας περιστασιακά και βράστε το χωρίς το καπάκι για 15 λεπτά.
Σερβίρετε αμέσως και πασπαλίστε από πάνω τριμμένο τυρί.