Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Χρόνος αναμονής
Με: Ταψί για μπισκότα 36x40 cm
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C.
Αναμείξτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα μικρό δοχείο.
Χτυπήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη σε κόκκους, την καστανή ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας έως ότου γίνει ένα κρεμώδες μείγμα.
Προσθέστε τα αυγά, ένα ένα, χτυπώντας καλά μετά από κάθε ένα.
Ρίξτε σταδιακά το μείγμα αλευριών χτυπώντας. Προσθέστε ανακατεύοντας κομματάκια και ξηρούς καρπούς.
Ρίξτε με στρογγυλό κουτάλι σε αλάδωτη λαμαρίνα για μπισκότα.
Ψήστε για 9 με 11 λεπτά ή έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Αφήστε τα να κρυώσουν στο ταψί για 2 λεπτά.
Μεταφέρετέ τα σε σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.