Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Κόψτε το μπέικον σε κύβους.
Ξεφλουδίστε και κόψτε τα κρεμμύδια σε φέτες.
Λιώστε το βούτυρο στο ανοιχτό τηγάνι και τηγανίστε το μπέικον και το κρεμμύδι. Ξεφλουδίστε και κόψτε τις πατάτες στα τέσσερα.
Προσθέστε τις πατάτες, αλάτι και πιπέρι στο τηγάνι.
Ρίξτε τον ζωμό.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 1.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο.
Μαγειρέψτε για 10 λεπτά.
Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Γυρίστε τον επιλογέα πίεσης στη θέση απελευθέρωσης ατμού ή βάλτε τη χύτρα κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό.
Στραγγίστε και σερβίρετε.