Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Μουσκέψτε τα φασόλια σε βραστό νερό για μία ώρα πριν τα μαγειρέψετε (εάν δεν εκτελέσετε αυτή τη συνταγή σε χύτρα ταχύτητας, τα φασόλια πρέπει να μουσκέψουν για μία νύχτα).
Στραγγίστε και ξεπλύνετε καλά τα μουλιασμένα όσπρια σε φρέσκο νερό.
Λιώστε το βούτυρο στη χύτρα.
Προσθέστε όλα τα συστατικά εκτός από τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες και το σπανάκι.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο.
Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε τα για 11 λεπτά.
Τραβήξτε τη χύτρα από τη φωτιά και, χωρίς να γυρίσετε τον επιλογέα πίεσης, αφήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου έως ότου πέσει ο δείκτης κλειδώματος.
Ανοίξτε το καπάκι και ενσωματώστε στο μείγμα τα υπόλοιπα λαχανικά.
Μαγειρέψτε τα για 3 λεπτά χωρίς το καπάκι.
Προσθέστε αλάτι ανάλογα με την προτίμησή σας.
Εάν προτιμάτε, μπορείτε να δέσετε τη σάλτσα με κορν φλάουρ. Αναμείξτε 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ με κρύο ζωμό για να φτιάξετε μια πάστα.
Προσθέστε την λίγη λίγη στη σάλτσα έως ότου γίνει όσο πηκτή θέλετε.
Σερβίρετε με φυσικό γιαούρτι και ψωμί τύπου φοκάτσια