Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Μουσκέψτε τα φασόλια σε βραστό νερό για μία ώρα πριν τα μαγειρέψετε (εάν δεν εκτελέσετε αυτή τη συνταγή σε χύτρα ταχύτητας, τα φασόλια πρέπει να μουσκέψουν για μία νύχτα).
Στραγγίστε και ξεπλύνετε καλά τα μουλιασμένα όσπρια σε φρέσκο νερό.
Βάλτε τα φασόλια στην χύτρα ταχύτητας με 1,2 λίτρα.
Χρησιμοποιήστε το επίπεδο πίεσης 2.
Κλείστε το καπάκι και αφήστε την πίεση να φτάσει στο μέγιστο.
Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε τα για 17 λεπτά.
Τραβήξτε τη χύτρα από τη φωτιά και, χωρίς να γυρίσετε τον επιλογέα πίεσης, αφήστε τη σε θερμοκρασία δωματίου έως ότου πέσει ο δείκτης κλειδώματος. Στραγγίστε τα φασόλια.
Σε ένα μεσαίο δοχείο αναμείξτε τα ζεστά φασόλια και όλα τα υπόλοιπα συστατικά ανακατεύοντας.
Δοκιμάστε τη σαλάτα για να προσθέσετε αλάτι και σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστή.