Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μαζί με το νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με ένα σύρμα ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας χυλός. Προσθέτετε την τριμμένη γραβιέρα και ανακατεύετε πολύ καλά. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε ένα δάχτυλο ελαιόλαδο. Τηγανίζετε τις τηγανίτες για 4-5 λεπτά, συνολικά και από τις 2 μεριές, τις αποσύρετε από το τηγάνι και τις τοποθετείτε σε μία πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει τα περιττά λιπαρά. Σερβίρετε τις τηγανίτες σε μεγάλα ατομικά πιάτα περιχύνοντας τες με λίγο μέλι από πάνω