Αριθμός ατόμων
Κόστος
Δυσκολία
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Σε αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαγειρέψτε το αργά, σκεπασμένο για 5 λεπτά, ή έως ότου γίνει μαλακό και διάφανο.
Προσθέστε τις ντομάτες, έπειτα μαγειρέψτε τις, χωρίς καπάκι, για 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά έως ότου γίνει πηχτό και παχύρρευστο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι, έπειτα προσθέστε το βούτυρο σε μεγάλη θερμοκρασία. Αφού λιώσει και κάψει, προσθέστε τα χτένια στο τηγάνι και τηγανίστε τα σε μεγάλη θερμοκρασία για 2 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Βγάλτε τα και στραγγίστε το λάδι που περισσεύει με τσαλακωμένο χαρτί κουζίνας.
Αφού απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέστε το σκόρδο στο καυτό τηγάνι και ανακατέψτε.
Προσθέστε τον μαϊντανό και ψίχουλα ψωμιού και ανακατέψτε καλά.
Για να σερβίρετε, φτιάξτε ένα μικρό λοφάκι από την ντομάτα στο κέντρο κάθε πιάτου και τοποθετήστε πέντε χτένια γύρω του. Ολοκληρώστε με το μείγμα του σκόρδου από πάνω και σερβίρετε αμέσως αφού γαρνίρετε το πιάτο με τα φύλλα μαϊντανού.